Borstfiletproducten

Gesorteerd op grootte
Verpakt naar behoefte

contact

GECERTIFICEERD

Voor BRC, QS en Halal

TRACEERBAAR

Van boer tot bord

GEKOELDE LEVERING

Binnen 24 uur in Europa

GEKOELDE LEVERING

Binnen 36 uur in Ierland

Slim & Efficiënt

Het verwerkingsproces begint met het wegen van de inkomende borstkappen. Elke pallet wordt van een barcode voorzien, waardoor de traceerbaarheid van de producten is gegarandeerd. De filets worden op de fileerlijnen geoogst en naar 1 van de 5 sorteerlijnen getransporteerd. Onze sorteersystemen heeft in totaal 68 batching-uitgangen en kunnen tot 800 filets per minuut wegen en sorteren.

Na het wegen worden alle goedgekeurde producten op de centrale transportband verzameld en in schalen gelegd. Elke schaal wordt voorzien van een unieke QR-code en gekoppeld aan een specifieke batch. Aan de hand van de QR-code wordt bepaalt of het targetgewicht is behaald. De goedgekeurde schalen worden geseald en voorzien van een toplabel. Deze worden in dozen verpakt, gepalletiseerd en gereed gemaakt voor verzending.

Met onze vrachtwagens en in samenwerking met onze transportpartners leveren wij in Europa met gespecialiseerde temperatuur gestuurde vrachtwagens om verse producten te leveren. Dit zorgt voor de integriteit, veiligheid en kwaliteit van de geleverde goederen.

contact

Sorteren, verpakken & verzenden met productiemonitoring

Hoogwaardige borstfilering en filetproducten. Snel en efficiënt verwerkt. Met behoud van de hoogste kwaliteit. Hiervoor gebruikt Van Leeuwen Kipspecialiteiten 4 complete AMF-BX FlexControl-lijnen. Voor maximale flexibiliteit, een perfecte sortering en minimale give-away op het eindproduct.