Borstfilet producten

Nauwkeurig porties sorteren
Klanten op maat bedienen

contact

GECERTIFICEERD

TRACEERBAAR

Van boer tot bord

MATRIX

Real time productieproces

MILIEUVRIENDELIJK KOELEN

Warmte terugwin systeem

Hoogwaardige borstfilering

Onze kernproducten zijn enkele- en dubbele kipfilets. Getrimd, met of zonder haas, al dan niet gesorteerd op grootte en verpakt naar behoefte. Ons productieproces is real time te volgen. Omdat onze trimlijnen, graders, portioneermachines en verpakkings- en verzendingssystemen continu worden gemonitord.

Naast ons kernproduct filets leveren wij filetblokjes, filet reepjes, haasjes, poten, supremes, dijenvlees, vleugels en drumsticks. Elk product kan afgestemd worden op uw vraag. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

contact

Breed assortiment voor verpakkingen

De wijze van verpakken is veelal afhankelijk van de verdere toepassing van het product. Wij verpakken voor retailers, grootverbruikers en industriële klanten.

De verpakkingsvormen kunnen in bulk, krat 10 of 15 kg, zak vacuüm in elke gewichtsklasse, schalen MAP vacuüm in elke gewicht klasse te kalibreren.

De vraag van de klant staat centraal tijdens het produceren. Uw vraag bepaalt onze verwerkingsmethode. Veel variaties zijn mogelijk van hele filet tot op gewicht gekalibreerde porties. Elk product kan afgestemd worden op uw vraag. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of uw vraag.

contact

“Als het aankomt op kwaliteit, bieden we alleen het allerbeste.”

Producten komen binnen, worden dezelfde dag verwerkt. Altijd snel en altijd vers. We kopen alleen Nederlandse borstkappen. Omdat we weten dat de kwaliteit daarvan consistent is. Dat levert de best mogelijke eindproducten op.